WE CHARGE THE FUTURE TOGETHER WITH YOU

De transitie naar elektrische mobiliteit is één van de grootste veranderingen van onze tijd. Steeds meer mensen maken de keuze om elektrische te gaan rijden. Elektrische bestuurders willen laden op locaties waar ze graag tijd doorbrengen, zo ook op jouw locatie. Revolt bouwt aan het meest impactvolle laadnetwerk van Nederland om duurzame mobiliteit verder te brengen. Waarbij wij de investering doen in high-end laadtechnologie en jij een premium service aan je klanten en bezoekers kan aanbieden.

Een laadpaal als communicatiemiddel

Steeds meer parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpalen, maar hoe kunnen we de ervaring van jouw bezoeker nog persoonlijker en interactiever maken?

Daarom hebben wij de Revolt Hub ontwikkeld, een laadpaal met twee 55 inch schermen. Via deze schermen communiceer jij met jouw gasten, nog voor ze binnenkomen.

Informeer gasten bijvoorbeeld over events, aanbiedingen of heet ze gewoon een warm welkom. De content op de schermen is op ieder moment aan te passen, hierdoor is de bezoekerservaring altijd persoonlijk en actueel. Zo maak je het opladen van een elektrische auto echt een feestje.

Het laadpalen abonnement voor jouw hotel

Elektrisch rijden heeft de toekomst en de ontwikkeling van laadtechnologie gaat de komende jaren in hoog tempo verder. Niet alleen zakelijk wordt er elektrisch gereden, steeds meer mensen kiezen ervoor ook privé elektrisch te rijden. Laadpalen zijn een grote investering en de technologie veranderd snel. Waarom dan nu een laadpaal kopen en over een paar jaar weer een nieuwe? Terwijl je ook over laadpalen kan beschikken voor een vast bedrag per maand? Door het unieke design van de Revolt Hub bieden we laadpalen met daarop 55″ schermen die dienen als krachtig communicatie middel voor gasten en bezoekers. Dit zorgt ervoor dat je zelfs voor € 0,- per maand kan beschikken over laadpalen én belangrijker, bezoekers kunnen gebruik maken van een extra service en gaan opgeladen naar huis.

Laadpalen aanschaffen

De aanschaf, installatie en het onderhoud van een professionele laadpaal (2 x 11 kW) bedraagt circa €4.500,-

Vijf dubbele laadpalen €22.500

REVOLT One

Het abonnement voor een REVOLT One is er vanaf €15,- per maand. De abonnementsprijs is inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden.

Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop á €0,11 per kWh en betaalt de gebruiker €0,25 per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen €4.500

REVOLT Plus

Het abonnement voor een REVOLT Plus is er vanaf €0,- per maand. Inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden.

Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop á €0,15 per kWh en betaalt de gebruiker €0,25 per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen €0,-

REVOLT in 1 minuut

Maak kennis met REVOLT

Maak vrijblijvend kennis met de alles-in-een-laadoplossing van REVOLT. Binnen 24 uur nemen wij contact met jou op, om een afspraak in te plannen. Samen bepalen we jouw laadbehoefte en kijken we welk abonnement het best bij jou past.