De juiste laadoplossing spa- en wellnesscentrum

Er verschijnen steeds meer elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Een groot deel van deze auto's wordt naast zakelijk ook privé gebruikt. Een bezoek aan het spa- en wellnesscentrum met de elektrische auto is daarom niet ongewoon. Revolt biedt een alles-in-één laadoplossing voor een vast bedrag per maand. Dit betekent voor hotels geen technisch gedoe tijdens de installatie of het onderhoud, geen hoge investeringen, technologie die altijd up-to-date is en altijd voldoende laadcapaciteit voor bezoekers van het spa- en wellnesscentrum.

Een complete ervaring voor bezoekers van jouw spa- en wellnesscentrum

Geen investering en toch altijd laadpalen met de nieuwste laadtechnologie. Wij bieden een totale laadoplossing in abonnementsvorm waarbij de laadpalen, de installatie, de service en het onderhoud inbegrepen zijn in het maandbedrag, alles in één dus. Ons unieke abonnement zorgt ervoor dat jij als spa- en wellnesscentrum geen hoge investering hoeft doen en enkel nog betaalt voor het gebruik.

Het laadpalen abonnement voor jouw spa- en wellnesscentrum

Elektrisch rijden heeft de toekomst en de ontwikkeling van laadtechnologie gaat de komende jaren in hoog tempo verder. Niet alleen zakelijk wordt er elektrisch gereden, steeds meer mensen kiezen ervoor ook privé elektrisch te rijden. Laadpalen zijn een grote investering en de technologie veranderd snel. Waarom dan nu een laadpaal kopen en over een paar jaar weer een nieuwe? Terwijl je ook over laadpalen kan beschikken voor een slechts een bedrag per maand? Door het unieke design van de Revolt Hub bieden we jou laadpalen met daarop 55″ schermen die dienen als krachtig communicatie middel voor bezoekers van jullie vereniging. Dit zorgt ervoor dat je zelfs voor € 0,- per maand kan beschikken over laadpalen én belangrijker, bezoekers kunnen gebruik maken van een laadpaal.

Laadpalen aanschaffen

De aanschaf, installatie en het onderhoud van een professionele laadpaal (2 x 11 kW) bedraagt circa 4500 euro.

Vijf dubbele laadpalen 22.500 euro

REVOLT One

Het abonnement van een REVOLT laadpaal (2 x 11 kW) bedraagt 30 euro per maand. De abonnementsprijs is inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden. Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop voor 11 cent per kWh en betaalt te gebruiker 22 cent per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen 9.000 euro

REVOLT Plus

Het abonnement voor een REVOLT Plus laadpaal is er vanaf 0 euro per maand. Inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden. Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop voor 11 cent per kWh en betaalt te gebruiker 22 cent per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen 0 euro

REVOLT in 1 minuut

Maak kennis met REVOLT

Maak vrijblijvend kennis met de alles-in-een-laadoplossing van REVOLT. Tijdens een oriënterend gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn bij jouw spa- en wellnesscentrum.