De juiste laadoplossing voor hotels

Er verschijnen steeds meer elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Dat betekent dat een groot deel van jouw gasten al elektrisch rijdt. Revolt biedt een alles-in-één laadoplossing voor een vast bedrag per maand. Dit betekent voor hotels geen technisch gedoe tijdens de installatie of het onderhoud, geen hoge investeringen, technologie die altijd up-to-date is en altijd voldoende laadcapaciteit voor bezoekers van het hotel.

Een complete ervaring voor bezoekers van jouw hotel

Geen investering en toch altijd laadpalen met de nieuwste laadtechnologie. Wij bieden een totale laadoplossing in abonnementsvorm waarbij de laadpalen, de installatie, de service en het onderhoud inbegrepen zijn in het maandbedrag, alles in één dus. Ons unieke abonnement zorgt ervoor dat jij als hotel zonder grote investeringen toch een extra service te bieden hebt aan gasten en bezoekers.

Het laadpalen abonnement voor jouw hotel

Elektrisch rijden heeft de toekomst en de ontwikkeling van laadtechnologie gaat de komende jaren in hoog tempo verder. Niet alleen zakelijk wordt er elektrisch gereden, steeds meer mensen kiezen ervoor ook privé elektrisch te rijden. Laadpalen zijn een grote investering en de technologie veranderd snel. Waarom dan nu een laadpaal kopen en over een paar jaar weer een nieuwe? Terwijl je ook over laadpalen kan beschikken voor een vast bedrag per maand? Door het unieke design van de Revolt Hub bieden we laadpalen met daarop 55″ schermen die dienen als krachtig communicatie middel voor gasten en bezoekers. Dit zorgt ervoor dat je zelfs voor € 0,- per maand kan beschikken over laadpalen én belangrijker, bezoekers kunnen gebruik maken van een extra service en gaan opgeladen naar huis.

Laadpalen aanschaffen

De aanschaf, installatie en het onderhoud van een professionele laadpaal (2 x 11 kW) bedraagt circa €4.500,-

Vijf dubbele laadpalen €22.500

REVOLT One

Het abonnement voor een REVOLT One is er vanaf €15,- per maand. De abonnementsprijs is inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden.

Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop á €0,11 per kWh en betaalt de gebruiker €0,25 per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen €4.500

REVOLT Plus

Het abonnement voor een REVOLT Plus is er vanaf €0,- per maand. Inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden.

Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop á €0,15 per kWh en betaalt de gebruiker €0,25 per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen €0,-

REVOLT in 1 minuut

Maak kennis met REVOLT

Maak vrijblijvend kennis met de alles-in-een-laadoplossing van REVOLT. Binnen 24 uur nemen wij contact met jou op, om een afspraak in te plannen. Samen bepalen we jouw laadbehoefte en kijken we welk abonnement het best bij jou past.