De juiste laadoplossing voor jouw bestemming

REVOLT levert een alles-in-één laadoplossing waarmee we jou alles uit handen nemen. Wij doen de investering, installeren en onderhouden de laadpalen, zodat jij zorgeloos over laadpalen kan beschikken. Zo is jouw parkeerplaats klaar voor de toekomst.

Laadoplossing voor op kantoor

Zonder investeren een laadpaal op kantoor. Wij doen de investering, zodat jij zorgeloos beschikt over laadpalen voor bezoekers en medewerkers. Het geld wat je hiermee bespaard kan je gebruiken voor andere zaken die jouw bedrijf verder laten groeien.

Laadoplossing voor bestemmingsmarkt

Zonder investeren een laadpaal op jouw locatie en meedelen in de opbrengsten van elektrisch laden. Geef bezoekers de ultieme verblijfservaring doordat ze laden aan iconische laadpalen blijven bezoekers langer op jouw locatie. Op die manier rijden ze vol goede energie en opgeladen naar huis. Wij doen de investering, zodat jij zorgeloos beschikt over laadpalen voor bezoekers. Het geld wat je hiermee bespaard kan je gebruiken voor andere zaken die jouw locatie verder laten groeien.

Laadoplossing voor vastgoed

Zonder investeren een laadpaal op jouw vastgoedlocatie en meedelen in de opbrengsten van elektrisch laden. Geef jouw klanten de juist laadfaciliteiten en verduurzaam jouw vastgoedlocatie. Wij doen de investering, zodat jij zorgeloos beschikt over laadpalen voor huurders en bezoekers. Het geld wat je hiermee bespaard kan je gebruiken voor andere zaken die jouw vastgoedlocatie verder laten groeien.

Revolt

Laadoplossing voor op kantoor

  • Vast bedrag per maand
  • Vast kWh tarief per maand
  • kWh inkoop vergoed (0,11 kWh)
Meer info

Laadoplossing voor bestemmingsmarkt

  • Flexibel maand bedrag
  • Flexibel kWh tarief
  • kWh inkoop vergoed (0,11 kWh)
Meer info
Revolt
Revolt

Laadoplossing vastgoed

  • Behoefte aan meer laadcapaciteit? Wij regelen het met energie opslag
  • De Revolt BATTERY is al beschikbaar van 100 kw
Meer info

Plan een afspraak

Wil je meer weten over REVOLT en onze alles-in-één laadoplossing. Maak hier eenvoudig en snel een afspraak.