SAMEN LADEN WE VERDER

Een duurzaam en schoon Nederland, dat zien wij voor ons wanneer Nederland in 2030 emissieloos rijdt. Wij willen de komende jaren de verduurzaming van mobiliteit versnellen en zo CO2 uitstoot verlagen, door altijd en overal energie beschikbaar te maken voor alle vormen van duurzame mobiliteit. Dit doen we door ons laadnetwerk voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Om deze ambitie sneller te realiseren willen wij onze krachten bundelen, door gratis laadpalen aan te bieden. Revolt levert iconische laadstations waardoor bezoekers met meer plezier nog langer op jouw locatie blijven.

Waarom gratis laadpalen?

Waarom nog investeren in laadpalen? Wij kunnen ons voorstellen dat je dat geld beter kunt besteden, vooral nu! Maar wij begrijpen ook dat jij jouw bezoekers volledig verzorgen tijdens hun bezoek en daar hoort opladen van de auto bij. Wij bieden daarom de laadpalen kosteloos aan, zorgen voor installatie, service en het onderhoud. Kortom; wij de investering en jij de laadpalen.  

Interessant voor jouw organisatie?

Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op als je een mail van ons hebt ontvangen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om zo onze krachten te kunnen bundelen om een emissieloze parkeerplaats in 2030 te realiseren.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op