Back

Samen laden we verder

Revolt tekst: Hub Samen Laden we Verder
juni 2021

1 min

Levert jouw organisatie een bijdrage aan de betere wereld? Wij ook! Het afgelopen jaar is voor veel organisaties niet eenvoudig geweest. Om organisaties in Nederland verder te helpen met het verduurzamen van hun parkeerplaats, lanceert REVOLT het samenwerkingsplan: Samen laden we verder. Dit doen wij doen door kosteloos laadpalen voor elektrische auto’s aan te bieden aan organisaties die een bijdrage leveren aan de maatschappij.  Op het moment dat Nederland weer open gaat, willen wij dat jij beschikt over laadfaciliteiten voor gasten en bezoekers. Op deze manier gaat de elektrische rijder weer vol goede energie en opgeladen naar huis.

Waarom doen wij dit?

Wij willen de komende jaren de verduurzaming van mobiliteit versnellen en zo Co2 uitstoot verlagen, door altijd en overal energie beschikbaar te maken voor alle vormen van duurzame mobiliteit. Dit doen we door ons laadnetwerk zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij kunnen ons voorstellen dat net na de corona crisis de prioriteit van de meeste organisaties echter niet bij laadpalen ligt, daarom helpt REVOLT graag een handje. 

Komt mijn organisatie in aanmerking voor gratis laadpalen? 

Is jouw organisatie elke dag bezig met het blij maken van mensen bijvoorbeeld, omdat jullie het leukste uitje van Nederland zijn. Of dragen jullie iets bij aan een betere wereld door je belangeloos in te zetten voor anderen? Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen en hopen samen een iconisch laadnetwerk te realiseren en dus een groener Nederland. 

Laten we onze ambities bundelen, want samen laden we verder!

Plan een afspraak

Wil je meer weten over REVOLT en onze alles-in-één laadoplossing. Maak hier eenvoudig en snel een afspraak.