Back

REVOLT X GRAND HOTEL HUIS TER DUIN

november 2021

Als icoon aan de Nederlandse kust heeft Grand Hotel Huis ter Duin een maatschappelijke voorbeeldfunctie. Daarom heeft Grand Hotel Huis ter Duin sinds 2017 de doelstelling om de beste service en het mooiste product te combineren met maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Uit deze missie is de samenwerking met Revolt tot stand gekomen. Als eerste hotel aan de Nederlandse kustlijn voorziet het hotel zijn elektrisch rijdende gasten van groene stroom door middel van 16 laadpunten.

Emissieloze toekomst
In samenwerking met Revolt werkt Grand Hotel Huis ter Duin aan een emissieloze toekomst. Revolt heeft de parkeerplaats van het hotel voorzien van 16 laadpunten, waarvan 4 laadpunten zijn uitgevoerd met imposante digitale out-of-home-displays. Deze displays fungeren als een geavanceerd medianetwerk en bieden het hotel de kans hun gasten te bereiken vlak voordat ze de lobby betreden. “Wij krijgen veel positieve reacties op de onlangs geplaatste laadpalen”, vertelt Jill Stokkermans, PR en Communicatie Manager bij Grand Hotel Huis ter Duin. “Wanneer de grote events weer starten, kunnen we de schermen op de laadpalen gebruiken om bedrijven en gasten te verwelkomen. Hierdoor kunnen we net dat beetje extra bieden, zoals men van ons hotel gewend is”, verteld Stokkermans verder.

Dutch Grand Prix
De Dutch Grand Prix doet niet direct denken aan elektrisch rijden, maar niets is minder waar. Tijdens de GP verbleven verschillende sponsoren in Huis ter Duin. Onder andere Audi en Volkswagen hebben hun gasten tijdens de GP, van en naar het circuit gebracht met elektrische auto’s. Zo is er in het weekend van de GP 1771 kWh geladen. Dit staat gelijk aan ongeveer 8.855 emissieloze kilometers!

Duurzame toekomst
Met het plaatsen van deze eerste zestien laadpunten, draagt Grand Hotel Huis ter Duin nog meer bij aan hun doelstelling de beste service en het mooiste product te combineren met maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. “De komende jaren willen we de verduurzaming van mobiliteit versnellen en zo de CO2-uitstoot verlagen, door altijd en overal energie beschikbaar te maken voor elektrische mobiliteit”, zegt Jeroen Van de Ven, mede oprichter van Revolt. “Om dit te realiseren, bundelen we onze krachten graag met organisaties met dezelfde ambities. Grand Hotel Huis ter Duin is hier een mooi voorbeeld van.

Charge the future with Revolt

Revolt heeft een radicale transitie voor ogen om duurzame mobiliteit verder te brengen. Door samen te bouwen aan een iconisch laadnetwerk, willen wij energie altijd en overal beschikbaar maken voor alle vormen van mobiliteit. Ben jij benieuwd wat Revolt voor jouw bedrijf kan betekenen bij de elektrificering van het wagenpark? Wij denken graag met je mee.

Plan een afspraak

Wil je meer weten over REVOLT en onze alles-in-één laadoplossing. Maak hier eenvoudig en snel een afspraak.