Back
Fully in charge webinar laadinfrastructuur
februari 2022

WEBINAR: Fully in Charge – Laadinfrastructuur

Wagenparken zijn in sneltreinvaart aan het verduurzamen; volgens het CBS steeg het aantal elektrische auto’s in het afgelopen jaar met 38%. Meer elektrische auto’s betekent meer laadpalen en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Tijdens het webinar gaan Edwin Koers (Unica) en Jasper Post (Revolt) in op de verschillende aspecten waarmee rekening gehouden moet worden. In drie stappen zal worden uitgelegd hoe laadinfrastructuur gerealiseerd kan worden. 

Unica

Als allround technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doen ze in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Unica is een betrouwbare partner waar opdrachtgevers op kunnen bouwen, nu en later. 

Revolt

Revolt levert laadpalen in abonnementsvorm waarmee de juiste laadoplossing voor jou binnen handbereik ligt. Wij doen de investering, installatie, service en het onderhoud. Zo heb jij geen aanschafkosten, geen onderhoudskosten en altijd de nieuwste technologie. Samen laden we de verder.

Aanmelden Fully in charge:

Fully in charge

Dinsdag 22 maart 2022
11:00 – 12:00

Ben je bezig met de orientatie op elektrisch rijden en welke zaken daarbij komen kijken. Meldt dan nu aan.Schrijf je in voor het webinar ‘Fully in charge – laadinfrastructuur’ via het formulier hiernaast. 

Plan een afspraak

Wil je meer weten over REVOLT en onze alles-in-één laadoplossing. Maak hier eenvoudig en snel een afspraak.