Back

Demo week: Revolt Battery

Revolt Batterij en Revolt Hub op testlocatie
juni 2021

2 min

Na het lanceren van de Revolt alles-in-een-laadoplossing introduceren wij de Revolt Battery. In samenwerking met Northvolt en Pon Power Solutions hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om naast een laadoplossingen ook batterijopslag te kunnen aanbieden aan klanten die te weinig laadcapaciteit hebben om laadpalen optimaal te laten functioneren.

Begin juni wordt de eerste modulaire en mobiele batterij van Northvolt geleverd voor test en demo doeleinden. De maand juni staat daarom voor ons in het teken van testen en optimaliseren van de totale oplossing, een combinatie van de batterij, laadpalen, Energie Management Systeem, zonnepanelen en de netaansluiting. De testen worden uitgevoerd in samenwerking met Pon Power in Papendrecht. De demo set is een basisopstelling bestaande uit: een Volthub met grid-connection en een Voltpack 245kWh (toekomstig uit te breiden naar 5x Voltpack – 1225kWh)

We willen organisaties die te weinig netcapaciteit hebben om hun wagenpark verder te elektrificeren fysiek kennis laten maken met de laadoplossing en de nieuwe modulaire batterij. In de week van 21 t/m 25 juni organiseren we daarom een demoweek in Papendrecht voor een demonstratie en eerste kennismaking met de Revolt Battery. Om dit in goede banen te leiden, en de maatregelen rondom COVID te handhaven, kunnen organisaties zich vooraf aanmelden. De demodagen zijn woensdag 23 juni, donderdag 24 juni en vrijdag 25 juni. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.

Meld je aan:

Meld je hier aan voor de voor de batterij demo, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Plan een afspraak

Wil je meer weten over REVOLT en onze alles-in-één laadoplossing. Maak hier eenvoudig en snel een afspraak.