De juiste laadoplossing voor op kantoor

Uit onderzoek is gebleken dat 6 van de 10 bedrijven niet meer wil of kan investeren in laadpalen. Om de elektrificatie van wagenpark toch mogelijk te maken heeft Revolt een alles-in-één laadpaal concept die zorgt dat jij als bedrijf zonder investering toch kan beschikken over laadpalen.

Zakelijke laadpalen zonder investering

Geen investering en toch altijd laadpalen met de nieuwste laadtechnologie. Wij bieden een totale laadoplossing in abonnementsvorm waarbij de laadpalen, de installatie, de service en het onderhoud inbegrepen zijn in het maandbedrag, alles in één dus. Ons unieke abonnement zorgt ervoor dat jij geen hoge investering hoeft doen en enkel nog betaalt voor het gebruik.

Het laadpalen abonnement voor op kantoor

Elektrisch rijden heeft de toekomst en de ontwikkeling van laadtechnologie gaat de komende jaren in hoog tempo verder. In een wereld waarin bezit niet meer het belangrijkste is maar gemak en duurzaamheid. Waarom dan nu een laadpaal kopen en over een paar jaar weer een nieuwe? Terwijl je ook over laadpalen kan beschikken voor een slechts een bedrag per maand? Door het unieke design van de Revolt Hub bieden we jou laadpalen met daarop 55″ schermen die dienen als krachtig communicatie middel voor gasten en medewerkers. Dit zorgt ervoor dat je zelfs voor € 0,- per maand kan beschikken over laadpalen.

Steeds meer zakelijke elektrische rijders

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, er komen in een snel tempo nieuwe modellen op de markt en in 2030 verwachten de meeste grote autofabrikanten geen brandstof auto’s meer te produceren. Wij denken graag mee over de inrichting en realisatie van de juiste laadoplossing.

Laadpalen aanschaffen

De aanschaf, installatie en het onderhoud van een professionele laadpaal (2 x 11 kW) bedraagt circa 4500 euro.

Vijf dubbele laadpalen 22.500 euro

REVOLT One

Het abonnement van een REVOLT laadpaal (2 x 11 kW) bedraagt 30 euro per maand. De abonnementsprijs is inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden. Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop voor 11 cent per kWh en betaalt te gebruiker 22 cent per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen 9.000 euro

REVOLT Plus

Het abonnement voor een REVOLT Plus laadpaal is er vanaf 0 euro per maand. Inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden. Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop voor 11 cent per kWh en betaalt te gebruiker 22 cent per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen 0 euro

"Revolt heeft 7 ANWB Rijopleiding vestigingen voorzien van laadpalen, waardoor wij verder kunnen met de elektrificatie van het wagenpark en we voorbereid zijn op de toekomst.


Logo Anwb

"Onze oude laadpalen waren aan vervanging toe omdat ze niet toereikend waren voor de nieuwste modellen.  Met het mooie concept van Revolt kan dit wel." 


Logo Pon CAT

Maak kennis met REVOLT

Maak vrijblijvend kennis met de alles-in-een-laadoplossing van REVOLT. Tijdens een oriënterend gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn op kantoor.