De juiste laadoplossing de bestemmingsmarkt

In de komende jaren bezoeken steeds meer elektrische auto's jouw locatie. Jouw gasten of klanten wil je natuurlijk de best mogelijk ervaring geven als zij jouw locatie bezoeken. De iconische laadpalen van Revolt zorgen ervoor dat elektrische autobezitters nog langer op jouw locatie willen blijven, zodat ze opgeladen en vol energie weer naar huis kunnen gaan.

Elektrische rijders ontvangen op locatie?

Steeds meer elektrische rijders willen kunnen laden op locaties waar ze graag tijd door brengen. Of het nu gaat om vakantieparken, woonboulevards of sportclubs, als locatie wil jij de bezoekers voorzien in die behoefte zodat ze een volgende keer graag terugkomen.

Het laadpalen abonnement voor elke bestemming


De hoge investering in laadpalen blijkt voor veel locaties een uitdaging te zijn. Daarom doen wij de investering, installeren en onderhouden de laadpalen, zodat jij zorgeloos over laadpalen kan beschikken. De iconische REVOLT Hub heeft een hoogwaardige uitstraling die af straalt op jouw locatie. Middels de display schermen of de laadpaal kun jij als locatie relevante content delen met bezoekers. Met een selectie van onze premium adverteerders verzorgen wij specifieke locatiegebonden en interactieve content in duurzame context.

Hoeveel van jouw bezoekers rijdt een elektrische auto?

In een wereld waarin bezit niet meer het belangrijkste is maar gemak en duurzaamheid. Elektrisch rijden heeft de toekomst en de ontwikkeling van laadtechnologie gaat de komende jaren in hoog tempo verder. Waarom dan nu een laadpaal kopen en over een drietal jaar weer een nieuwe? Terwijl je ook over laadpalen kan beschikken voor een vast of flexibele bedrag per maand? Door het unieke design van de REVOLT Hub bieden we jou laadpalen met 55″ schermen die dienen als krachtig communicatie middel voor gasten en medewerkers. Dit zorgt ervoor dat je zelfs voor € 0,- per maand kan beschikken over laadpalen.

Laadpalen aanschaffen

De aanschaf, installatie en het onderhoud van een professionele dubbele laadpaal bedraagt circa 4500 euro.

Vijf dubbele laadpalen 22.500 euro

REVOLT One

Het abonnement voor een REVOLT dubbele laadpaal bedraagt 30 euro per maand. De abonnementsprijs is inclusief installatie en onderhoud voor 60 maanden. Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop voor 11 cent per kWh en betaalt te gebruiker 22 cent per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen 9.000 euro

REVOLT Plus

Het abonnement voor een REVOLT Plus laadpaal is er vanaf 0 euro per maand. Inclusief installatie en onderhoud voor 60 maanden. Daarnaast vergoedt REVOLT de energie inkoop voor 11 cent per kWh en betaalt te gebruiker 22 cent per kWh aan de laadpaal.

Vijf dubbele laadpalen 0 euro

"Revolt heeft 7 ANWB Rijopleiding vestigingen voorzien van laadpalen, waardoor wij verder kunnen met de elektrificatie van het wagenpark en we voorbereid zijn op de toekomst.


Logo Anwb

"Onze oude laadpalen waren aan vervanging toe omdat ze niet toereikend waren voor de nieuwste modellen.  Met het mooie concept van Revolt kan dit wel." 


Logo Pon CAT

Maak kennis met REVOLT

Maak vrijblijvend kennis met de alles-in-een-laadoplossing van REVOLT. Tijdens een oriënterend gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw locatie.