IK WIL EEN LAADPAAL

Wil je meer weten over onze alles-in-één laadoplossingen? Maak dan snel een afspraak!

EEN LAADPAAL ZONDER INVESTERING?

Wij helpen jouw wagenpark elektrificeren. Door te kiezen voor een laadpaal in abbonementsvorm ben je  altijd verzekerd van de nieuwste technologie, zonder investering, je betaalt slechts één bedrag per maand. 

IN 5 STAPPEN DE JUISTE LAADOPLOSSING

1. SCAN

We scannen het huidige wagenpark en bekijken welke EV ambities jouw organisatie heeft, daarnaast wordt de huidige en benodigde laatcapaciteit berekend.

2. Technisch voorstel

Wanneer we inzichtelijk hebben hoeveel elektrische voertuigen er nu rijden en hoeveel er in de toekomst komen doen we een technisch voorstel, zodat jouw organisatie verder kan elektrificeren.​

3. Commercieel voorstel

Nadat we samen tot een perfect technisch plan gekomen zijn volgt het commerciële voorstel. Hier instaat hoeveel jij per maand gaat betalen.

4. Installatie

De installatie van de op laadinfrastructuur kan beginnen, ook in deze fase nemen wij alle zorgen uit handen.

5. Onderhoud

Wij onderhouden de laadinfrastructuur op jou locatie, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is zoveel mogelijk elektrisch rijden!

MET WIE BOUWEN WIJ AL AAN ONS ICONISCHE LAADNETWERK?

ANWB

“Revolt heeft bij ons 7 vestigingen voorzien van laadpalen waardoor wij verder kunnen met de elektrificatie van het wagenpark en we voorbereid zijn op de toekomst."

ANWB Rijopleiding

Pon_eq

“Onze oude laadpalen waren aan vervanging toe omdat ze niet toereikend waren voor de nieuwste modellen. Met het mooie concept van Revolt kan dit wel.”

PON Equipment

LETS CHARGE TOGETHER

Start vandaag met het elektrificeren van jouw wagenpark, plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.