Cases

"Revolt heeft bij ons 7 vestigingen voorzien van laadpalen waardoor wij verder kunnen met de elektrificatie van het wagenpark en we voorbereid zijn op de toekomst.


Logo Anwb

"Onze oude laadpalen waren aan vervanging toe omdat ze niet toereikend waren voor de nieuwste modellen.  Met het mooie concept van Revolt kan dit wel." 


Our solution

Voor een vast bedrag per maand bieden wij jouw organisatie een laadoplossing met alles erop en eraan, inclusief:

Advies

Advies over de meest optimale laadoplossing voor jouw elektrisch wagenpark. Wij luisteren goed naar al jouw wensen. We voeren een scan uit van jouw huidige wagenpark, maar ook van de beschikbare laadcapaciteit binnen jouw bedrijf. Jouw wensen = jouw laadoplossing.

Installatie

Installatie van jullie eigen REVOLT laadoplossing. Of het nu alleen om laadpalen gaat. Of onze unieke, iconische HUB-laadpalen – hierover later meer. Of de plaatsing van onze REVOLT Battery voor extra laadcapaciteit. We installeren het allemaal.

Vast uurtarief

Een vast REVOLT kWh uurtarief voor iedere auto die gebruik maakt van jullie REVOLT laadpalen. Geen verborgen kosten.

Onderhoud

Onderhoud van jullie REVOLT laadoplossing. Ieder jaar weer. Van REVOLT laadpaal tot REVOLT Battery. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, wij lossen het op. Wij blijven het jullie makkelijk maken.

Wist je dat?

  • Wist je dat? De meeste bedrijven geen voldoende laadcapaciteit voor de hoeveelheid elektrische auto’s binnen hun bedrijf hebben. Wij lossen dit op.

Plan een afspraak

Wil je meer weten over REVOLT en onze alles-in-één laadoplossing. Maak hier eenvoudig en snel een afspraak.